За нас

Кои сме ние.

 

Търговска верига „Младост“ е създадена с откриването на първия магазин в гр.Несебър през 90‘те. Това поставя основите на едно динамично развитие за кратък срок от време. Днес фирма „Водолей 13“ ЕООД, разполага с три супермаркета и складова база за стоки на едро, на територията на гр.Несебър и КК Слънчев бряг.
Супермаркети „Младост“ разполагат с терминали за разплащане с международни и национални кредитни и дебитни карти и банкомати.  За допълнително удобство в магазините от Веригата може да се пазарува с талони и с ваучери за храна. Складовата база обслужва голяма част от ХОРЕКА канала в региона, предлагайки богат асортимент на хранителни продукти – месо, месни и птичи разфасовки, морски деликатеси, млечни продукти.

 

Нашите цели и дейности.


Лоялност, коректност и точност са в сърцето на нашия бизнес и това го прави толкова успешен. Стремежът да бъдем любимо място за пазаруване и работа
ни прави различни и постoянно развиващи се.
Клиентите ни са в центъра на всичко, което правим, което сме вложили в нашите магазини, в нашите служители и в нашите партньори, за да предоставим високо качество на обслужване на най-добри цени.
Ние осигуряваме голямо разнообразие на хранителни продукти, козметика, перилни и почистващи препарати. Ние подкрепяме и инвестираме в бъдещето на българския производител.
Ние сме предпочитан партньор на водещи Европейски компании в производството на месо, риба и рибни продукти.